Sururyhmät

Seurakunnat järjestävät ohjattuja sururyhmiä läheisensä menettäneille. Vertaisryhmässä surevalla on mahdollisuus puhua surustaan ja jakaa kaikkea sitä, mitä läheisen kuolemaan liittyy.

Ryhmät ovat luottamuksellisia ja ensimmäisen kokoontumisen jälkeen suljettuja. Kokoontumiskertoja on 6-8 kertaa, noin puolitoista tuntia kerrallaan.

Sururyhmään voi ilmoittautua, vaikka ei itse asuisi järjestävän seurakunnan alueella ja kun läheisen kuolemasta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Tulevia sururyhmiä

Pyhäselän seurakunta
Alkaa ke 12.2. klo 18 Hammaslahden seurakuntatalolla ja kokoontuu yhteensä seitsemän kertaa alussa viikon välein. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 3.2. mennessä Elina Saarelainen puh. 050 3407 382

Pielisensuun seurakunta
Alkaa ke 4.3. klo 17 kokoontuen pääsääntöisesti kahden viikon välein kuusi kertaa ja viimeinen seitsemäs kerta syksyllä. Ohjaajina toimivat pastori Matti Innanen ja diakonissa Merja Tuononen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 14.2. mennessä Matille puh. 050 3811 054 tai Merjalle, puh. 050 3855 146.