Seurakunnantoimistot palvelevat monipuolisesti

HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi toiminnoissa muutoksia. Asioi seurakunnantoimiston kanssa vain soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Seurakunnantoimistojen kautta sovit kirkollisista toimituksista (kaste, häät, hautaus), pappien, kanttorien ja toimitilojen varauksista sekä leireille ja tapahtumiin ilmoittautumisista. Poikkeuksen muodostaa Joensuun seurakunta, jonka osalta hautauksesta sovitaan suoraan hautausmaan toimiston kanssa.

Sukuselvitys- ja virkatodistustilaukset hoidetaan keskusrekisterin kautta.

Mahdolliset lyhytaikaiset muutokset seurakunnantoimistojen aukioloajoissa tiedotetaan seurakuntien omilla sivuilla.

Enon seurakunta
Kunnantie 2
81200  Eno

Seurakunnantoimisto on avoinna ma-pe klo 9-12. Asiointi vain soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100  Joensuu

Pielisensuun seurakunta
Huvilakatu 8 b
80200  Joensuu

Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76
82200  Hammaslahti

Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2
80160  Joensuu

Vaara-Karjalan seurakunta

Asiointi vain soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Tohmajärventie 39, 82140 Kiihtelysvaara, avoinna ke ja pe klo 9-13 ja Koulutie 10, 82730 Tuupovaara, avoinna ti ja to 9-13.

Hakusanalla ei löytynyt yhteystietoja.