Tilavaraukset hoidetaan pääasiassa seurakunnantoimistojen kautta

Voit vuokrata seurakuntatiloja myös omaan käyttöön. Seurakuntayhtymällä on erikokoisia tiloja niin kokousten, konserttien kuin perhejuhlien ja muistotilaisuuksien järjestämiseen. Tiloja ei luovuteta poliittisten yleisötilaisuuksien järjestämiseen.

Tee varaus kirkko- tai seurakuntatilasta seurakunnantoimiston kautta. Joensuun seurakunnan osalta tee tilavaraus muistotilaisuuteen hautausmaan toimiston kautta.

Vaivion kurssikeskuksen osalta tee tiedustelut, tilavaraukset ja tarjouspyynnöt ottamalla yhteyttä suoraan kurssikeskuksen toimistoon.

Seurakuntien tiloista löydät lisää tietoa Kirkot ja tilat -sivuilta. Tarkemmat ohjeet seurakuntatilojen käytöstä löydät tästä linkistä (pdf).

HUOM! Kokoontumisrajoitusten vuoksi tilojen käytössä on tällä hetkellä rajoituksia. Tarkemmat tiedot saat olemalla yhteyksissä seurakuntaan. Jos joudut tilarajoitusten vuoksi vuokraamaan suuremman tilan, siitä veloitetaan normaaliolosuhteissa sopivan tilan hinnan mukaisesti.