Enon palvelupiste

Kunnantie 2 , 81200 Eno
013 2635 601

Kesäinen kuva rakennuksesta, jonka seinät on rapattu vaaleansävyiseksi. Pihalla asfaltoitu kulkuväylä, kyltti, lipputanko ja ruohoalue. Sisäänkäynti, jossa katos, kukka-asetelmat molemmin puolin ja katoksen päädyssä Joensuun vaakuna. Sisäänkäynnin yläpuolella kaksikerrosta ikkunoita ja kello. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella rakennuksen kaksikerroksinen osa ja ikkunoita. Oikealla kolmikerroksinen osa ja ikkunoita. Seinässä opastekyltti.

Enon seurakunnantoimiston palvelut ja seurakunnan toiminnot siirtyivät väistötiloihin entiselle kunnavirastolle vuonna 2018. Seurakunnassa odotetaan uutta seurakuntataloa, jonka alustava rakennusaikataulu sijoittuu vuosille 2020-2021.

Tilan käyttö

Tilat on vuokrattu seurakunnalle kaupungilta omaan käyttöön, eivätkä ne siten ole vuokrattavissa kolmannelle taholle. Muistotilaisuuksia ja muita perhejuhlia varten voi seurakunnalta halutessaan varata tilat Hyvänmielen Tuvalta.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakunnantoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-12, puhelinnumero 013 2635 601, Kunnantie 2.

Wi-Fi