Hyvänmielen Tupa

Niskantie 17 , 81200 Eno

Asfaltoitu piha-alue punatiilisen rakennuksen edessä, ruohoaluetta sivulla. Etualalla rakennuksen yksikerroksinen osa, jossa sisäänkäynti ja luiska sekä seinänmittainen rivi ikkunoita, taustalla osin rakennuksen kaksikerroksinen osa ja sen takana mäntypuiden latvoja. Uutta seurakuntataloa odotellessa iso osa Enon seurakunnan toiminnoista ja kerhoista on siirtynyt Hyvänmielen Tuvalle.

Tilaan mahtuu noin 40 henkeä ja sitä voi vuokrata seurakunnalta perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.

Tilassa löytyy astiasto 40:lle hengelle ja siellä on käytettävissä videotykki sekä piano.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakunnantoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-12, puhelinnumero 013 2635 601, Kunnantie 2.