Duka, Reilun kaupan puoti Joensuussa

Duka on pieni Paremman maailman puoti Joensuun keskustassa osoitteessa Kirkkokatu 28. Puodissa myydään Reilun kaupan tuotteita sekä pieniä lahjatavaroita ympäri maailmaa.

Tuotto ohjataan suoraan Joensuun seurakunnan kautta kehitysyhteistyöhön, lähetystyön nimikkokohteisiin sekä nimikkolähettien työn tukemiseen. Yhteistyössä ovat mukana Naisten Pankki ja Joensuu-Ghana seura.

Duka toimii vapaaehtoisvoimin. Ota rohkeasti yhteyttä ja soita seurakunnantoimistoon, jos olet kiinnostunut toimimaan myyjänä.

Puoti on suljettu kesäkuukausina, mutta ostoksia voi tehdä silloinkin neuvonnan henkilökunnan toimesta. Aukioloaikoja voit seurata sometilitämme.

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100  Joensuu

Seurakunnantoimisto on avoinna pääsääntöisesti lähipalveluna ma-pe klo 9-12. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.