Perhekerhotoiminnasta vertaistukea vanhemmuuteen

HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi toiminnoissa muutoksia. Seuraa tiedotusta Korona-info -sivulta.

Perhekerhotoiminta tarjoaa avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja aikuisille. Lapset voivat tulla toimintaan yhdessä vanhemman, isovanhemman, perhepäivähoitajan tai muun läheisen aikuisen kanssa. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Seurakunnassamme kokoontuu aamupäivisin perhekerho. Lisäksi kokoontuu perhekerhotyyppinen Vaippaviikarit-ryhmä, joka tarjoaa vertaistukea alle vuoden ikäistä lasta hoitaville. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niissä on vapaaehtoinen tarjoilumaksu.

Kerhohetkeen kuuluu pieni hartaus, kahvittelua ja mehua sekä jutustelua. Ohjelmaan kuuluu myös askartelua, leikkiä ja laulua. Joskus kerhoissa vierailee eri alojen asiantuntijoita tai muita vieraita.

Lisäksi järjestetämme iltatoimintaa perheille. Perheillat ja Ihan pihalla - luontoperhekerho kokoontuvat joka toinen viikko.

Perhekerho ja Vaippaviikarit

Kerhot alkavat viikolla 35 ja päättyvät viikolla 49. Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja niissä on kahvi-, tee- ja mehutarjoilu. Ihan pihalla - ulkoperhekerhossa ei ole tarjoiluja, mutta sinne voi tuoda omat eväät.

• Rantakylän kirkko pe klo 9-11, Perhekerho.
  • Rantakylän kirkko ma klo 9-11, Vaippaviikarit. Ryhmä on tarkoitettu alle vuoden ikäisille lapsille ja aikuisille. Isommat lapset ovat tervetulleita muihin kerhoihin.

Iltatoimintaa perheille

• Rantakylän kirkko to 2.9., 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11. ja 25.11. klo 17-19, Perheillat. Ohjelmassa on leikkiä ja yhteisiä puuhia. Illan lopuksi vietetään yhteistä pyhäkouluhetkeä.
  • Vaihtuvissa paikoissa ma klo 17-18.30, Ihan pihalla - luontoperhekerho. Ohjelmassa on yhteisiä ulkopuuhia ja hartaushetki ulkona. Ota mukaan omat retkieväät.
    Kokoontumispaikat tarkentuvat elokuussa. Kokoontumisajat syksyllä 2021:
    7.9.

21.9.

5.10.

2.11.

16.11.

30.11.

Pienen lapsen käsi painamassa sydämenmuotoisella muotilla taikinaa.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta