Pyhäkoulu

HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi toiminnoissa muutoksia. Seuraa tiedotusta Korona-info -sivulta.

Pyhäkoulu eli lasten kirkko, on kirkon vanhin lapsityön muoto, jota kävivät jo äidit ja isät, ehkä ukit ja mummitkin lapsuudessaan.

Pyhäkoulussa tärkeintä on hiljentyminen sekä lapsille sopivat raamatunkertomukset. Siellä opitaan myös kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen sekä huolenpitoon luottamista.

Kertomusten, lasten virsien ja rukousten lisäksi ohjelmaan kuuluvat erilaiset tehtävät, askartelut ja leikit. Pyhäkoulut ovat kaikille lapsille ja perheille avoimia ja ilmaisia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole erikseen mainittu.

Pyhäkoulujen ajat ja paikat

varhaiskasvatuksen ohjaaja