Pyhäkoulussa hiljennytään pyhän äärellä

Pyhäkoulu eli lasten kirkko, on kirkon vanhin varhaiskasvatuksen muoto, jota kävivät jo äidit ja isät, ehkä ukit ja mummitkin lapsuudessaan.

Nykypäivän pyhäkoulussa lapsi on aktviinen tekijä, kokija ja ihmettelijä. Pyhäkoulussa tutustutaan raamatunkertomuksiin, lauletaan, rukoillaan ja leikitään yhdessä. Välillä pyhäkoulussa myös askarrellaan tai tehdään erilaisia tehtäviä. Pyhäkoulussa opitaan myös kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen sekä huolenpitoon luottamista.

Pyhäkoulut ovat kaikille lapsille ja perheille avoimia ja ilmaisia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole erikseen mainittu.

Pyhäkoulujen ajat ja paikat

• Rantakylän kirkko su klo 18 Tuomasmessujen yhteydessä. Lastenhoito järjestetty.
  • Pyhäkoulu 9.1., 6.2., 6.3. ja 15.5. lastenkappelissa. Lastenhoito ja lasten leikkipaikka kokoushuoneessa kirkkosalin vieressä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta