TalousTsemppari-koulutus

Työntekijöille ja vapaaehtoisille

Perustietoa talous- ja velka-asioista
Koulutus klo 13:30-16:00

Koulutus on suunnattu seurakuntien ja järjestöjen ammattilaisille sekä vapaaehtoisille, jotka kohtaavat rahaongelmissa olevia ja tarvitsevat tietoa talous- ja velka-asioista.
Takuusäätiön palvelujen ja materiaalien esittelyn lisäksi koulutuksessa pohditaan mm. talouden suunnitteluun ja rahankäyttöön liittyviä asioita ja sitä, voiko veloista ylipäätään selvitä.

Vapaaehtoisen tuki rahaongelmissa oleville
Työpaja klo 17:00-19:00

Työpaja on suunnattu järjestöjen ja seurakuntien vapaaehtoisille ja työpajan tavoitteena on antaa talous- ja velka-asioiden koulutukseen osallistuneille vapaaehtoisille valmiuksia toimia tukihenkilönä rahaongelmissa oleville.

Järjestäjä

Enon seurakunta, Joensuun seurakunta, Joensuun seurakuntayhtymä, Pielisensuun seurakunta, Pyhäselän seurakunta, Rantakylän seurakunta, Vaara-Karjalan seurakunta