Messu, nähtävissä myös verkossa

Liturgi: Romo Salla
Saarnaaja: Santti Kaija
Kanttori: Pyrhönen Tuomas

Joensuun kirkon jumalanpalveluksiin voi osallistua enintään 60 henkilöä.
Seurakuntayhtymä suosittelee vahvasti maskin käyttöä. Tarvittaessa maskin voi saada kirkon ovelta.
Messu on nähtävissä verkossa Joensuun seurakunnan Facebook-sivun kautta ja Toivon tähden YouTube -kanavalla. Messu on katsottavissa noin viikon ajan.

Jumalanpalveluksessa otetaan huomioon kaikki voimassaolevat turvallisuusohjeet ja osallistujat ryhmitellään eri osiin kirkkoa. Ryhmittely huomioiden Joensuun kirkon jumalanpalveluksiin voi osallistua 60 henkilöä.

Joensuun seurakunta