Noljakan kirkko kirkkosali

Mari-Anni Hilander, laulu
Kristian Attila, piano

Suvi-illan lauluja -konsertti vie kuulijan matkalle kaipauksen ja rakkauden kautta ihmisen sieluun.
Laulut käyvät läpi ihmiselämän, aina sen syvimmistä toiveista keveimpiin päiväuniin.
Ohjelmassa kuullaan suomalaisten säveltäjien sekä romantiikan ajan mestareiden teoksia.

Konserttiin voi osallistua 50 henkilöä.
Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

Vapaa pääsy
Tervetuloa!

Mari-Anni Hilander, laulu
Kristian Attila, piano

Mari-Anni on kuopiolainen, lyyris-dramaattinen, monivivahteinen sopraano ja laulupedagogi. Hän on toiminut aktiivisesti koko 2000-luvun esiintyvänä taiteilijana, freelancer-muusikkona sekä laulupedagogina. Laulajan työ koostuu erilaisista solistitehtävistä sekä konsertoinnista suomalaisten huippumuusikoiden kanssa eri puolella Suomea ja Eurooppaa. Mari-Annin lauluohjelmisto ulottuu vanhasta musiikista rytmimusiikkiin, vanhoista virsistä moderniin taidemusiikkiin. Hänen suhtautumisensa laulamiseen ja musiikkiin on tutkivaa sekä jatkuva uuden oppiminen kiinnostaa. Tällä Mari-Anni toimii laulutaiteen lehtorina Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikössä.

Kristian on Sibelius-Akatemian lehtori ja yksi kysytyimmistä suomalaisen lied- ja oopperamusiikin parissa työskentelevistä pianisteista. Hän toimii Taideyliopiston Sibelius-Akatemian laulumusiikin osaston korrepetition lehtorina. Kristian on konsertoinut lukuisten eturivin suomalaisten laulajien, mm. Tommi Hakalan, Juha Uusitalon, Jorma Hynnisen, Petri Lindroosin, Päivi Nisulan ja Pia Freundin kanssa. Hän on esiintynyt aktiivisesti useilla tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla sekä monissa Euroopan maissa, USA:ssa, Egyptissä ja Japanissa.

Konserttiin voi osallistua 50 henkilöä.

Vapaa pääsy
Tervetuloa!