Aikuisten kehitysvammaisten viikonloppuleiri

Aikuisten kehitysvammaisten viikonloppuleiri

Vaivion kurssikeskuksessa 27.-29.8.2021
Lähtö Joensuusta leirikirjeessä ilmoitettavan reitin mukaan linja-autolla
pe klo 15 ja paluu sunnuntaina päiväkahvin jälkeen. Täysihoitohinta on 40€ omin liinavaattein, sisältää linja-autokyydin kaupunkialueelta sovitulta reitiltä. Leiriläisiltä edellytämme ohjattua omatoimisuutta.
Leirillä EI OLE henkilökohtaisia avustajia. Ilmoittautuminen ajalla 30.6.- 12.8. netin kautta osoitteessa: www.joensuunseurakunnat.fi/ilmoittaudu
Leirille otetaan ensisijaisesti järjestävien seurakuntien alueella asuvia, mutta varasijalle voi ilmoittautua myös muualta. Varasijalta pääsee mukaan, mikäli leirille mahtuu. Leirikirjeet lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä.
Seuraamme koronatilannetta ja toimimme leirijärjestelyissä viranomaisohjeiden mukaan.
Lisätiedot ja tiedustelut 19.7. alkaen p. 050 3855146 / Merja Tuononen
Leirin järjestävät yhdessä Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien diakoniatyö

Joensuun seurakunta, Pielisensuun seurakunta, Rantakylän seurakunta