Kirkkomuskari

Rantakylän kirkko

Kirkkomuskarit Rantakylän seurakunnassa tiistaisin klo 9.30 ja 10.15 sekä keskiviikkoisin klo 18.
Ennakkoilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja varhaiskasvatuksen toimistosta, p. 0505858729

Kirkkomuskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan, rytmitellään, lorutellaan ja kuuunnellaan yhdessä. Tutustumme niin lasten virsiin, hengellisiin lauluihin kuin muuhun lastemusiikkiin. Tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo eikä muskarissa tarvita erityisiä laulu- tai soittotaitoja.

Kirkkomuskarin vauvaryhmä on alle vuoden ikäisten lasten ja heitä hoitavien aikuisten muskari, joka kokoontuu tiistaiaamuisin klo 10.15-10.45.
Kirkkomuskarin aamuryhmä on alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä muskari, joka kokoontuu tiistaiaamuisin klo 9.30-10.
Kirkkomuskarin iltaryhmä on alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä muskari, joka kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 18-18.30.

Muskarit alkavat syksyllä viikolla 35 ja syyskausi päättyy viikolla 49.
Viikolla 42 muskariryhmät eivät kokoonnu syyslomaviikon takia.

Rantakylän seurakunta