Messy Church

su 26.9. kello 16.00 - 18.30
Noljakan kirkko kirkkosali

Syksyn ensimmäinen Messy Church - tavataan kirkolla!

Messy Church on kaikenikäisten paikka tutustua luovasti Jumalaan ja Raamattuun. Messy Church -illat koostuvat kolmesta osasta: toimintapisteistä, juhlasta eli ehtoollishetkestä sekä yhteisestä ruokailusta. Voit tulla vapaasti kirkolle oleilemaan, kahvittelemaan, osallistumaan, iloitsemaan ja ruokailemaan. Messy Church -iltoihin ovat tervetulleita kaikki - ikään, kansallisuuteen ja aiempaan seurakuntakokemukseen katsomatta.

Noljakan kirkon jumalanpalveluksiin voi osallistua enintään 70 henkilöä.
Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä. Tarvittaessa maskin voi saada kirkon ovelta.

Syksyn ensimmäinen Messy Church - tavataan kirkolla!

Kutsumme mukaan nuoria aikuisia, lapsiperheitä ja ikäihmisiä. Erityisesti kaikkia niitä, jotka eivät ehkä ole vielä koskaan käyneet kirkossa tai käynnistä on jo pitkä aika. Olet lämpimästi tervetullut! Huom! Noljakassa ei klo 12:00 messua.

Noljakan kirkon jumalanpalveluksiin voi osallistua enintään 70 henkilöä.

Joensuun seurakunta