Sunnuntai kirkolla klo 9-13

Muu tila

Sunnuntai kirkolla -tapahtumassa on tarjolla kaikkea mitä ihminen tarvitsee: aamupala, messu, lounas ja kahvit sekä leikki- ja juttuseuraa. Aamupala on katettu klo 9 ja sen yhteydessä voi varata itselleen tehtävän (tekstin lukemisen, kynttilän sytyttämisen jne.) klo 10 alkavaan messuun. Messun jälkeen on grilli kuumana ja kirkon pihalla sekä sisätiloissa on monenlaista puuhaa lapsille ja aikuisille.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Rantakylän seurakunta