Tarinallinen valokuvauskilpailu

Pielisensuun kirkko

Joensuun ympäristö ja Pohjois-Karjala

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaikille avoin tarinallinen valokuvauskilpailu joka jakaantuu kahteen sarjaan. Kaupunkiin ja luontoon. Kerro kuvalla ja tarinalla miten kohtasit Pyhän.

Pielisensuun seurakunnan järjestämä kilpailu, joka kutsuu mukaan tutkimaan Pyhää luonnossa ja kaupungissa. Kerro meille kuvan ja tarinan kautta miten vaikkapa usko, toivo ja rakkaus näkyvät ja tuntuvat kaupungin vilinässä, tai uudistuminen ja kasvaminen näkyy metsän siimeksessä.

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä samalla kun laitat kuvan.

Valokuvauskilpailu – Pyhä kaupungissa

Pyhä kaupungissa –kuvauskilpailussa keskitytään Joensuuhun ja sen ympäristön kaupunkeihin, sekä kyliin. Erityisesti Pielisensuun seurakunnan alue kiinnostaa.

Nimeä tiedostot ennen lähettämistä näin:  ETUNIMI-SUKUNIMI-KAUPUNKI-KUVA ja tekstitiedosto ETUNIMI-SUKUNIMI-KAUPUNKI-TARINA.

Valokuvauskilpailu – Metsä kirkkoni olla saa

Metsä kirkkoni olla saa –kilpailussa keskitytään Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella luontoon. Lähde siis patikoimaan ja ota kamerasi mukaan.

Nimeä tiedostot ennen lähettämistä näin:  ETUNIMI-SUKUNIMI-METSÄ-KUVA ja tekstitiedosto ETUNIMI-SUKUNIMI-METSÄ-TARINA.

Tarkemmat tiedot ja palkinnot

Kerro kuvasi taustatarina ja kuvauspaikka. Taustatarinan pituus 600-4000 merkkiä tai 80-700 sanaa.

Kilpailuun osallistuvat arvioidaan kuvan ja tarinan perusteella kokonaisuutena. Kokonaisuutta arvioidaan seurakunnan arvojen ja tehtävien sekä kantavien teemojemme mukaan. Teemojamme ovat mm. uudistuminen, kasvaminen, yhdessä välittäminen, yhteisen arjen jakaminen, evankeliumi ja usko, toivo ja rakkaus. Meitä erityisesti kiinnostaa miten nämä teemat näkyvät kuvassasi.

Kilpailussa sarjojen voittajat palkitaan 30€ summalla.  Kolme parasta saavat myös ystävyyden ikonin. Lisäksi kilpailun tuomaristo voi antaa kannustuspalkintoja ja kunniamainintoja harkintansa mukaan. Tuomaristo koostuu Pielisensuun seurakunnan työntekijöistä.

Kilpailuun voi osallistua 14.8. asti.

Vesileimallisia valokuvia ei oteta mukaan kilpailuun. Kuvaa ei saa olla julkaistu aikaisemmin.

•Osallistumalla vahvistat, että sinulla on tekijänoikeudet lähettämiisi kuviin.

•Lähettäessä valokuvan kilpailuumme annat meille samalla luvan julkaista sen Pielisensuun seurakunnan kotisivuilla, sosiaalisissa medioissa ja käyttää sitä seurakunnan materiaaleissa – toki niin, että kuvaajan nimi mainitaan.

•Annat Joensuun seurakuntayhtymälle käyttöoikeuden lähettämiisi valokuviin, mutta tekijänoikeudet pysyvät sinulla edelleen.

•Pielisensuun seurakunta pitää itsellään oikeuden poistaa kilpailusta kuvat, jotka voivat vaikuttaa loukkaavilta, sopimattomilta tai epämiellyttäviltä.

•Jos näistä kuvista voidaan tunnista yksi tai useampia henkilöitä, on kuvaajan vastuulla hankkia näiden henkilöiden suostumus kyseisten valokuvien julkaisemiseen.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Lisätiedot, avautuu Driveen. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

nuorisotyönohjaaja/rippikoulutyö
Huvilakatu 8 b
80200 Joensuu

Viransijaisuus ajalla 31.8.2022 asti.

nuorisotyönohjaaja/rippikoulutyö