Rukouksen talo

Seurakuntakeskus Johannes

Rukouksen Talo kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 10 Sanan ja rukouksen äärelle. Olet tervetullut mukaan! Voit myös jättää rukouspyyntösi Rukouksen Talon edessä (srk-keskus, kokoustila Johannes 1.kerros) olevaan laatikkoon, pyyntösi puolesta rukoillaan luottamuksellisesti .

Joensuun seurakunta

2. seurakuntapastori
Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Keskustan alueen, nuorten aikuisten ja sateenkaarityön pappi sekä kansainvälisen työn pappi (jaettu vastuu yhdessä pastori Topi Niemisen kanssa).