Lapsella on asiaa -vertaisryhmä 7-9-vuotiaille, joiden vanhemmat ovat eronneet

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vertaisryhmässä lapsi saa käsitellä vanhempiensa eroon liittyviä ajatuksia ja tunteita turvallisessa ympäristössä. Ryhmä kokoontuu yhteensä 5 kertaa tiistaisin klo 17-18.30 Lähiötalolla. Ryhmä on maksuton, siellä tarjotaan myös pientä välipalaa.

Lapsen lojaliteettiristiriidan minimoimiseksi on tärkeää, että molemmat vanhemmat hyväksyvät lapsen osallistumisen ryhmään. Ennen ja jälkeen ryhmän järjestetään perhekeskustelu vanhempien kanssa. Ohjaajina toimivat Anu Hynninen Rantakylän seurakunnasta ja Malla Luodelahti Lähiötalolta.

Lisätietoja Anulta puh. 050 372 3189/anu.hynninen@evl.fi (lomalla 17.-27.6.) tai Mallalta puh. 045 195 1945/malla.luodelahti@viadia.fi

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Rantakylän seurakunta