Ihan pihalla - retket, 4 kertaa

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ihan pihalla-illoissa retkeillään ja seikkaillaan Utransaaressa.
Ota mukaan oma taskulamppu ja retkijuomat. Seurakunta tarjoaa retkieväät.
HUOM! Tarjoilun takia ennakkoilmoittautuminen!

Ihan pihalla-illoissa retkeillään ja seikkaillaan Utransaaressa. Joka kerralle on eri teema ja illan aikana kokkaillaan nuotioruokaa yhdessä. Illan sisällöt ovat alustavia ja muutokset mahdollisia. Kokkailua ja evästelyä varten on varattu Utransaaren kotamaja, joten nuotion äärelle voidaan kokoontua säällä kuin säällä. Ota mukaan oma taskulamppu ja retkijuomat. Seurakunta tarjoaa retkieväät.

Alustava ohjelma:
Tiistaina 20.9. Nuotiolla: nuotiopopparit ja makkaranpaistoa, Ulkona: luontopelit
Tiistaina 27.9. Nuotiolla: lettukestit (letut suolaisilla täytteillä), Ulkona: luontotaide
Tiistaina 4.10. Nuotiolla: tikkupulla ja lämpimät voileivät. Ulkona: luontomusiikki
Tiistaina 11.10. Nuotiolla: nuotiopizza, Ulkona: osallistujien toivepuuhat

Toiveita iltojen sisältöihin voit esittää ilmoittautumisen yhteydessä tai aikaisemmissa illoissa.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Rantakylän seurakunta