Jouluinen pakopeli

Pyhäselän seurakuntatalo

Jouluinen pakopelihuone alakouluikäisten perheille. Jouluinen pakopeli järjestetään ma 18.12. ja ti 19.12. klo 14-19 Pyhäselän seurakuntatalolla. Pelivaraus tehtävä etukäteen suoraan Jaanalta. Klikkaa ja katso tarkemmat tiedot.

Jouluinen pakopeli on koko perheelle tarkoitettu pakopelihuone. Tehtävät ovat suunnattu kouluikäisille, mutta pienemmät voivat olla "aputonttuina" mukana ratkomassa pakopeliä. Pakopeliä ratkotaan oman perheen/kokoonpanon voimin. Pakopeliin tulee varata etukäteen aika Jaanalta joko puhelimitse (tekstiviestitkin ok) tai olemalla yhteydessä sähköpostitse. Aika on varattu, kun saat siitä vastaus-/varmistusviestin. Aikoja on rajoitettu määrä. Pakopeli on maksuton.

Aikoja ja lisätietoja voi kysellä Jaana Jantuselta (jaana.jantunen@evl.fi, p. 050 587 5927). Huomioithan, että työntekijä on välillä vapailla eikä ehkä heti reagoi viestiisi. Viesteihin reagoidaan kyllä ja varauspyynnöt huomioidaan varauspyyntöjen aikajärjestyksessä sekä sopivuusjärjestyksessä.

Kumpaankin päivään on varattu viisi varausvuoroa. Ajanvarauksia/kyselyitä voi tehdä 20.11.-10.12.2023 välillä. Tämän jälkeen voi kysyä vielä, että onko vapaita aikoja jäljellä.
Päivät ovat siis ma 18.12. ja ti 19.12. ja kellonajat: klo 14, klo 15, klo 16, klo 17 ja klo 18. Pakohuone kestää arvioilta noin puoli tuntia (riippuu paljolti pelaajista).
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Pyhäselän seurakunta

Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76
82200 Hammaslahti

Alakouluikäiset, kouluyhteistyö, rippikoulu. Määräaikainen 31.7.2024 saakka.