Kouluikäisille

HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi toiminnoissa muutoksia. Seuraa tiedotusta Uutiset -sivulta.

Joensuun seurakunnat tarjoavat kouluikäisille monipuolista tekemistä ja yhdessäolon hetkiä. Säännölliset kerho- ja harrastustoiminnot ovat pääosin maksuttomia ja kaikille avoimia. Välillä voidaan myös suunnata retkille tai kokoontua leireille ja tapahtumiin, joihinkin on kutsuttu mukaan koko perhe.

Seurakuntien nuorisotyönohjaajat ovat mukana jakamassa lasten kasvatusvastuuta vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Heihin voit ottaa yhteyttä, jos koet tarvetta keskustella kouluikäisesi asioista tai sinulla on toiveita järjestettävän toiminnan suhteen.

Yhteystiedot sekä kouluikäisten kerho- ja tapahtumatarjonta löytyvät alakouluikäisten ja nuorten omalla sivustolla osoitteessa janoa.fi.

Seurakunnat tukevat mielellään myös koulujen katsomuskasvatusta ja tutustuttavat lapsia kristilliseen kulttuuriin ja perinteeseen. Yhteistyö elää kirkkovuoden tahtiin ja kouluista voidaan olla yhteyksissä seurakuntiin koska tahansa.

Pienten koululaisten iltapäivä- ja kesäkerhot

Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakunnissa järjestetään 1.-2. -luokkalaisten säännöllistä iltapäivätoimintaa Joensuun kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti. Samaisissa seurakunnissa järjestetään alkukesästä kesäkerhoja, joissa pienille koululaisille on tarjolla ohjattua toimintaa sekä lämmintä ruokaa. Lisätiedot seurakuntien sivuilla. Nämä kerhot ovat maksullisia.