Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Kasviksia ja veitsi.

Rekrytointi: Keittiötyöntekijä, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä, Vaivion kurssikeskus

13.5.2022 14.24

Työ sijoittuu ajalle 1.7.-14.8.2022.

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä hakee Vaivion kurssikeskukseen keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.7.-14.8.2022.

Hae mukaan iloiseen ja innostavaan työyhteisöön, luomaan ikimuistoisia leirikokemuksia. Meillä on tarjolla monipuolinen ja kiinnostava työ, sekä kehittämismyönteinen työyhteisö.

Keittiötyöntekijän tehtäviin kuuluu ruoanvalmistus ja leipominen, ruokasalityöskentely, asiakaspalvelu- ja kassatoiminnot sekä astiahuollon ja puhtaanapidon tehtävät.

Tehtävässä on eduksi ammatillinen ja itsenäinen työote, reipas ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Arvostamme  yhteistyötaitoa ja joustavuutta työtehtävien hoitamisessa.

Tehtävä edellyttää työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Oma auto/kulkuneuvo on välttämätön. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Hakuaika päättyy ma 30.5.2022, mutta haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Haku sähköisellä hakulomakkeella tästä linkistä (oikotie.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ota empimättä yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Minna Soikkeli p. 050 385 6097, etunimi.sukunimi@evl.fi.