Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Lohtuhieronta tuotti 2450 euroa Ukrainan hyväksi Joensuun herättäjäjuhlilla

Kuvassa seisoo kaksi naista ja kaksi miestä Itä-Suomen liikuntaopiston roll-upin vieressä Joensuu Areenan s...

Joensuun herättäjäjuhlilla järjestetty lohtuhieronta keräsi runsaasti hierottavia. Projekti toteutettiin yhdessä Itä-Suomen liikuntaopiston kanssa, ja sen tuotto Ukrainan hyväksi oli 2 450 euroa. Avustus Ukrainalle ohjataan lyhentämättömänä Suomen Lähetysseuran kautta.

Herättäjäjuhlaväki sai hierontaa kahtena päivänä hintaan 1 euro/minuutti. Pikalohtuhieronnan sai kympillä, ja puolen tunnin kattavamman hieronnan 30 eurolla. Hieronnan toteuttivat ISLOn aktiiviset hierojat helteisessä Joensuussa niin sanotusti ”hiki hatussa.”

Herättäjäjuhlat järjestetään Joensuussa 1.-3.7.2022. Joensuun herättäjäjuhlien järjestäjinä toimivat Herättäjä-Yhdistys ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä. Yhteistyökumppanina on Joensuun kaupunki. Aiemmin juhlat on pidetty Joensuussa 1961 ja 1995.

Herättäjäjuhlat ovat yhdet suurimmista hengellisistä kesäjuhlista Suomessa. Ne järjestetään aina paljaan taivaan alla ja pääasiassa talkoovoimin. Juhlien ohjelmassa on seuroja, veisuita, konsertteja ja muita tapahtumia. www.herattajajuhlat.fi
 

3.7.2022 12.06