Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Lähikuvassa kahdet kädet pitelevät välissään haurasta vanhuksen kättä

Rekrytointi: Diakoniatyöntekijän viransijaisuus, Pyhäselkä

26.7.2022 15.20

Pyhäselän seurakunnassa on n. 6000 jäsentä. Olemme osa Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymää. Vireä toimintaympäristömme tarjoaa työhön monia mahdollisuuksia ja kiinnostavia kehittämishaasteita. Pyhäselän seurakunta on maalaisseurakunta, jossa on vahvat vapaaehtoistyön perinteet. Haemme nyt diakoniatyöntekijän viransijaista.

Tehtävään kuuluu diakoniatyöntekijän perustyö, kuten keskusteluapu, diakonia-avustukset, ruoka-avun järjestelyt sekä muu esimiehen kanssa sovittava seurakuntatyö. Diakoniatiimissä on kaksi diakoniatyöntekijää ja pappi.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja sekä käytännönläheistä, innotiivistä ja kehittävää työotetta. Työpaikkana on Pyhäselän seurakuntatalo, Hammaslahdentie 76, mutta työssä myös liikutaan, minkä vuoksi on oltava mahdollisuus käyttää tarvittaessa omaa autoa.

Ensisijaisesti tehtävään haetaan diakoniakoulutuksen saanutta henkilöä, mutta sijaisuuteen voi hakea muullakin koulutus- ja työtaustalla. Myös alan opiskelijat huomioidaan. Seurakuntatyön kokemus katsotaan eduksi. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Palvelussuhde alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 28.2.2023 saakka. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kokoaikaisena, mutta myös osa-aikaista työtä hakevat huomioidaan. Tehtävässä on koeaika, joka on puolet palvelussuhteen kestosta.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 502 mukainen edellyttäen, että valitulla on kelpoisuus diakoniatyöntekijän virkaan. Jos kelpoisuutta ei ole, palkkaus on alemman vaativuusryhmän mukainen. Sijaisuudessa noudatetaan KirVESTES:n liitteen 19 mukaista moduulityöaikaa.

Tehtävään haetaan täyttämällä hakemus oheisesta linkistä (rekry.evl.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä viimeistään ke 24.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 9.8.2022 saakka ja sen jälkeen sähköpostitise kirkkoherra Ville Ojala p. 040 7483 594, ville.ojala@evl.fi