Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Rekrytointi: Hautausmaan kesätyöntekijä (2 kk), kesätyö nuorille ja opiskelijoille

Vihreä kastelukannu, harava vasten puuta.

Joensuun ev. lut seurakuntayhtymä hakee Joensuun, Enon, Pyhäselän ja Vaara-Karjalan hautausmaiden sekä puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaisiin 2 kk työsuhteisiin hoitokaudelle 2023.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 17 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Kahden kuukauden (2 kk) työjaksot ovat touko-kesäkuu, kesä-heinäkuu ja heinä-elokuu.

Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan aikana. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti huhtikuun aikana.

Hakuaika päättyy su 19.3.2023. Haku sähköisellä lomakkeella tästä linkistä (kirkkorekry.fi).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot: hautaustoimen päällikkö Virpi Kiviniemi, p. 050 5906 525, puistopuutarhuri Eeva Laurikainen, p. 050 3425 352.

19.1.2023 13.21