Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Rekrytointi: Hautausmaan kausityöntekijä (1.5.-30.9.2023)

Hautausmaa 02.jpg

Joensuun ev. lut seurakuntayhtymä hakee Joensuun, Enon, Pyhäselän, Tuupovaaran ja Kiihtelysvaaran hautausmaa ja -puistoalueiden sekä kiinteistöjen viheralueiden ylläpitoon kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2023.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä sekä koneiden käyttötaito katsotaan eduksi.

Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan aikana. Työt alkavat 1.5. ja kesto on vähintään 5 kk. Töiden aloittamista ja päättymistä voidaan porrastaa tarpeen mukaan.

Hakuaika päättyy su 5.3.2023. Haku sähköisellä lomakkeella tästä linkistä (kirkkorekry.fi).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot: hautaustoimen päällikkö Virpi Kiviniemi, p. 050 5906 525, puistopuutarhuri Eeva Laurikainen, p. 050 3425 352.

19.1.2023 13.26