Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Rekrytointi: Hautausmaan kausityöntekijä (1.5.-30.9.2024)

Haku päättyy su 25.2.2024.

Hautausmaa kesällä, kuvan päällä oranssi palkki, jossa valkoinen teksti #rekry.

Joensuun ev. lut seurakuntayhtymä hakee Joensuun, Enon, Pyhäselän, Tuupovaaran ja Kiihtelysvaaran hautausmaa ja -puistoalueiden sekä kiinteistöjen viheralueiden ylläpitoon kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2024.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä sekä koneiden käyttötaito katsotaan eduksi.

Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan aikana. Työt alkavat 1.5. ja kesto on vähintään 5 kk. Töiden aloittamista ja päättymistä voidaan porrastaa tarpeen mukaan.

Hakuaika päättyy su 25.2.2024. Lisätiedot ja haku sähköisellä lomakkeella tästä linkistä (kirkkorekry.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Virpi Kiviniemi
hautaustoimen päällikkö