Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Rekrytointi: Hautausmaan kausipuutarhuri

Hautausmaa 01.jpg

Haemme Joensuun seurakuntayhtymän hautausmaille kausipuutarhureita määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2023.

Joensuun hautausmaalle haetaan kausipuutarhureita toimimaan kausityöntekijöiden esihenkilöinä. Työsi päävastuualueisiin kuuluvat hautusmaan viherrakennus- sekä kunnossapitotyöt sekä hautainhoitorahastolle hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt. Tehtäviin kuuluu työryhmien ohjaus ja työskentely ryhmän mukana, työntekijöiden perehdyttäminen ja töiden suunnittelu.

Kausipuutarhureiden avoimia paikkoja on Joensuussa 6, Kettuvaarassa 1, Pyhäselässä 1.

Kelpoisuusvaatimuksena on viheralan/puutarhatalouden tutkinto esim. puutarhuri ja lisäksi alan työkokemusta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista töistä, hautusmaan hoidon käytännön tuntemus, puutarhakoneiden käyttötaito sekä kasvituntemus sekä esimiestaidot.
Hakijoilta vaaditaan 18 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön.

Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan aikana. Hakuaika päättyy pe 10.2.2023. Haku sähköisellä lomakkeella tästä linkistä (kirkkorekry.fi).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot: hautaustoimen päällikkö Virpi Kiviniemi, p. 050 5906 525, puistopuutarhuri Eeva Laurikainen, p. 050 3425 352.

19.1.2023 13.31