Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Elävänä eläkkeellä -tapahtuma kannustaa hyppäämään rohkeasti uuteen elämänvaiheeseen

Kaksi nauravaa ihmistä yhteisen potkulaudan päällä ja teksti: Elävänä eläkkeellä.

Hiljattain eläkkeelle jääneet ja pian eläkkeelle jäävät ovat tervetulleita Elävänä eläkkeellä -tapahtumaan Rantakylän kirkolle torstaina 16. marraskuuta kello 13–16. Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien järjestämä maksuton tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat uutta kipinää eläkevuosiinsa.

Ohjelmassa on makupaloja monologista Anjan lähes erinomainen elämä, jota Minna Maaria Virtanen esittää Joensuun kaupunginteatterissa tällä syyskaudella. Tuoreet eläkeläiset Merja Mäkisalo-Ropponen ja Ilona Pietarinen keskustelevat siitä, miltä eläkkeelle jääminen on heistä tuntunut. Pielisensuun seurakunnan pappi Anna-Riitta Pellikka herättelee ajatuksia eläkkeelle jäämisestä elämänvaiheena.

Työpajoissa voi kuulostella omia unelmia, toiveita ja tarpeita eläkevuosille. Tapahtumassa on varattu aikaa porinoille ja yhteiselle keskustelulle. Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua erilaisiin vapaaehtoistehtäviin.

Päiväkahvin yhteydessä on tarjolla kakku- ja hedelmäbuffet. Tarjoilun vuoksi pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 12.11. www.joensuunseurakunnat.fi/ilmoittaudu tai puhelimitse 013 263 5300.

6.11.2023 11.17