Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Rekrytointi: Toimistosihteerin virka, hautaustoimi

24.6.2020 09.00

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä on kuuden seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa on noin 53 000 jäsentä ja 170 työntekijää. Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän hautaustoimessa on haettavana toimistosihteerin virka.

Toimistosihteerin tehtävänä on huolehtia hautauksiin ja haudanhoitoon liittyvistä asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Työhön kuuluu asiakkaiden neuvonta hautausjärjestelyjen hoitamisessa ja hautapaikka-asioissa, tarvittavien lupien, raporttien, hautakirjanpidon ja laskutuksen hoitaminen sekä yhteydenpito yhteistyötahoihin.

Odotamme sinulta kokemusta toimistotehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiutta omaksua uusia ohjelmia. Viran menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan tarkkaa ja vastuullista työotetta, yhteistyökykyä ja myönteistä palveluasennetta ja sekä oma-aloitteista, kehittävää työskentelytapaa. Työssä tarvitaan taitoa palvella asiakkaita surun hetkellä.

Kelpoisuutena toimistosihteerin virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Viran palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virka täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan kuuden kuukauden koeajalla.

Virkaan haetaan täyttämällä sähköinen hakemus kirkon rekrytointisivustolla oheisesta linkistä viimeistään su 30.8.2020. Haastattelut järjestetään 7. ja 8.9.2020. Valintaprosessiin voi sisältyä soveltuvuusarviointi.

Lisätietoja antaa (pois lukien loma-aika 20.7.-16.8.2020) hautaustoimen päällikkö Virpi Kiviniemi, virpi.kiviniemi@evl.fi, p. 050 590 6525