Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

oranssi tausta, jossa ristinmuotoinen tunnus ja teksti #rekry

Rekrytointi: Kiinteistönhoitaja

1.7.2021 13.04

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän Kiinteistöpalvelut hakee kiinteistönhoitajaa kiinteistöjen ja piha-alueiden huolto- ja hoitotehtäviin.

Työ muodostuu kiinteistöjen hoidosta (80 %) ja seurakuntamestarin sijaistamisista (20 %).

Keskeisimmät työtehtävät:

• Piha-alueiden hoitotyöt
  • Kiinteistöjen pienet korjaustyöt
  • LVI-laitteiden huoltotyöt
  • Seurakuntamestarin sijaistaminen jumalanpalvelusten avustavissa tehtävissä, joihin järjestetään tarvittava perehdytys

Odotuksemme tehtävään valittavalta:

• Kiinteistöalan koulutus ja työkokemus tai työkokemuksella saatu tarvittava osaaminen
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn välttämätöntä
  • LVI-laitteiden riittävä tietämys
  • Kiinteistöjen kaukovalvontajärjestelmän (eValvomo) tietämys on hyödyksi työssä

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lopullinen tehtävänimike tarkentuu myöhemmin. Tehtävänkuvaa on myös mahdollista joiltain osin painottaa valitun henkilön osaamisen mukaisesti.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.9.2021-31.8.2022. Kyseessä määräaikainen kokeilu, jonka jatkoa arvioidaan vuoden kestävän kokeilun jälkeen. Työaika on 153 tuntia/4 vko:n jakso, joka sisältää myös viikonloppuja.  Palkkaus työehtosopimuksen mukaan, KirVESTES 402.

Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen hakemus (oikotie.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä viimeistään 22.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.7. saakka johtava seurakuntamestari Satu Laakkonen p. 050 472 0039
ja 9.7. alkaen kiinteistöpäällikkö Jussi Nevalainen p. 050 361 0544.

Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymä on kuuden seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa on noin 51 000 jäsentä ja 170 työntekijää. Yhtymään kuuluu Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakunnat.