Hyppää sisältöön

Toimitilat

Kurssikeskuksen päärakennuksessa sijaitsevat avarat koulutustilat, ruokasali sekä majoitushuoneet. Kauniista Tähtikappelista avautuu seesteinen järvimaisema ja kupolissa tuikkivat sadat tähdet.

Rantasauna lämpiää kesät talvet. Hirsikota luo upeat puitteet yhteisille hetkillä tulen ääressä. Käytössä on myös sisäsauna. Aitat sijaitsevat omassa rauhassaan erillään päärakennuksesta.

Vaivion kurssikeskuksen esteettömät tilat soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille. Päärakennuksen tiloissa on asiakkaiden käytössä avoin langaton verkkoyhteys.

Koulutustilat

Vaivion kurssikeskuksen päärakennuksessa sijaitsee kaksi oppimisympäristöksi suunniteltua tilaa.

  • Koulutustila 1: Avara koulutus- ja monitoimitila 100 henkilölle. Varustus: kiinteä videotykki, langaton verkkoyhteys, äänentoisto, kuuroille induktiosilmukka.
  • Koulutustila 2: Toistaiseksi ruokailukäytössä, ks. alta.

Ruokailutilat

Vaivion kurssikeskuksen päärakennuksen ruokasali on tällä hetkellä poissa käytöstä sisäilmaongelmien vuoksi. Ruokailu on järjestetty pienempään koulutustilaan (Koulutustila 2).

Vaivion kurssikeskuksessa on myös hirsikota Viinijärven rannalla. Hirsikota on oivallinen illanviettojen järjestämiseen, lettujen, makkaroiden paistoon tai vaikkapa lohenloimutukseen. Hirsikodan läheisyydessä sijaitsee myös grillikatos. Kotaan mahtuu noin 30 henkilöä. Kotaan tarjoillaan tarvittaessa esimerkiksi iltapalaa.

Iso luokkatila, jossa tuoleja puoliympyrässä.

Majoitustilat

Majoitusiivet C ja D

Vaivion kurssikeskuksen päärakennuksessa on kaksi majoitussiipeä (C–D), joiden viihtyisissä huoneissa voidaan majoittaa yhteensä noin 50 henkilöä. Majoitussiivissä on neljän hengen huoneita kerrossängyillä (2 kpl), kahden hengen huoneita (16 kpl) ja yhden hengen huoneita (2 kpl). Kaikissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus, oma suihku ja wc.

Aitat

  • Aitta viidelle (1 kpl): kerrosängyt, pöydät ja tuolit.
  • Aitta neljälle (2 kpl): kerrosängyt, pöydät ja tuolit.
  • Aitta kahdelle (1 kpl): kerrosängyt, pöydät ja tuolit.
  • Aittojen yhteydessä erillinen wc- ja suihkurakennus.

Tilat virkistäytymiseen

Rantasaunassa löylyttelet ja uit kaikkina vuodenaikoina. Tilavat peseytymistilat mahdollistavat saunomisnautinnon suuremmallekin ryhmälle. Sauna mahtuu kerrallaan noin 15-20 henkeä. Talvisin on virkistävää pulahtaa avantoon Viinijärven veteen. Rantasaunassa on saunan ja pesutilojen lisäksi oma takkahuone.

Hirsikota kotakeittiöineen Viinijärven rannalla. Hirsikota on oivallinen illanviettojen järjestämiseen, lettujen, makkaroiden paistoon tai vaikkapa lohenloimutukseen. Hirsikodan läheisyydessä sijaitsee myös grillikatos. Kotaan mahtuu noin 30 henkilöä. Kotaan tarjoillaan tarvittaessa esimerkiksi iltapalaa.