Hyppää sisältöön

Toimitilat

Kurssikeskuksen päärakennuksessa sijaitsevat avarat koulutustilat, tilava ruokasali ja takkahuoneet, rakennuksen kolmessa majoitussiivessä majoitushuoneet. Kauniista Tähtikappelista avautuu seesteinen järvimaisema ja kupolissa tuikkivat sadat tähdet.

Rantasauna lämpiää kesät, talvet. Hirsikota luo upeat puitteet yhteisille hetkillä tulen ääressä. Käytössä on myös sisäsauna. Aitat ja omakotitalo sijaitsevat omassa rauhassaan erillään päärakennuksesta.

Vaivion kurssikeskuksen esteettömät tilat soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille. Päärakennuksen tiloissa on asiakkaiden käytössä avoin langaton verkkoyhteys.

Koulutustilat

Vaivion kurssikeskuksen päärakennuksessa sijaitsee kaksi oppimisympäristöksi suunniteltua tilaa.

  • Koulutustila 1: Avara koulutus- ja monitoimitila 100 henkilölle. Varustus: kiinteä videotykki, langaton verkkoyhteys, äänentoisto, kuuroille induktiosilmukka.
  • Koulutustila 2: Viihtyisä koulutustila 40-50 henkilölle. Varustus: langaton verkkoyhteys, videotykki.

Ruokailutilat

Vaivion kurssikeskuksen päärakennuksen ruokasaliin sopii noin 120 ruokailijaa. Ruokasalin varustukseen kuuluvat televisio ja langaton verkkoyhteys.

Vaivion kurssikeskuksessa on myös hirsikota Viinijärven rannalla. Hirsikota on oivallinen illanviettojen järjestämiseen, lettujen, makkaroiden paistoon tai vaikkapa lohenloimutukseen. Hirsikodan läheisyydessä sijaitsee myös grillikatos. Kotaan mahtuu noin 30 henkilöä. Kotaan tarjoillaan tarvittaessa esimerkiksi iltapalaa.

Avara yhteistila, katossa näkyvillä tukipuut ja valaisimia, pöytä- ja istuinryhmiä.

Majoitustilat

Majoitusiivet C ja D

Vaivion kurssikeskuksen päärakennuksessa on kaksi majoitussiipeä (C–D), joiden viihtyisissä huoneissa voidaan majoittaa yhteensä noin 50 henkilöä. Majoitussiivissä on neljän hengen huoneita kerrossängyillä (2 kpl), kahden hengen huoneita (16 kpl) ja yhden hengen huoneita (2 kpl). Kaikissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus, oma suihku ja wc.

Aitat

  • Aitta viidelle (1 kpl): kerrosängyt, pöydät ja tuolit.
  • Aitta neljälle (2 kpl): kerrosängyt, pöydät ja tuolit.
  • Aitta kahdelle (1 kpl): kerrosängyt, pöydät ja tuolit.
  • Aittojen yhteydessä erillinen wc- ja suihkurakennus.

Omakotitalo

Kaksi kerrosta ja yhdeksän vuodepaikkaa, oma varusteltu keittiö ja sauna, TV , langaton verkkoyhteys.

Tilat virkistäytymiseen

Rantasaunassa löylyttelet ja uit kaikkina vuodenaikoina. Tilavat peseytymistilat mahdollistavat saunomisnautinnon suuremmallekin ryhmälle. Sauna mahtuu kerrallaan noin 15-20 henkeä. Talvisin on virkistävää pulahtaa avantoon Viinijärven veteen. Rantasaunassa on saunan ja pesutilojen lisäksi oma takkahuone.

Hirsikota kotakeittiöineen Viinijärven rannalla. Hirsikota on oivallinen illanviettojen järjestämiseen, lettujen, makkaroiden paistoon tai vaikkapa lohenloimutukseen. Hirsikodan läheisyydessä sijaitsee myös grillikatos. Kotaan mahtuu noin 30 henkilöä. Kotaan tarjoillaan tarvittaessa esimerkiksi iltapalaa.

Sisäsauna sijaitsee päärakennuksen yhteydessä  ja sinne mahtuu kerrallaan noin 15-20 saunojaa. Viereisellä vilvoitteluterassilla nautiskelet ulkoilmasta löylyjen lomassa. Sisäsaunan vieressä on myös takkahuone.