Yhteisvastuukeräys 2021 pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon

Yhteisvastuu (yhteisvastuu.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä on vuosittain toteutettava kirkon suurkeräys, joka alkaa helmikuussa. Tänä vuonna keräyksellä autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä Suomessa ja kehittyvien maiden kriisialueilla.

Seurakuntien keräystuotosta 20 prosenttia jää käytettäväksi oman seurakunnan alueella. Toiset 20 prosenttia ohjataan valtakunnalliseen toimintaan. Yhteisvastuun tuotosta 60 prosenttia ohjataan kansainväliseen apuun Kirkon UlkomaanavunLinkki avautuu uudessa välilehdessä katastrofirahaston kautta.

Yhteisvastuukeräystä tukevien tapahtumien järjestäminen on tänä keväänä epävarmaa. Keräykseen voi kuitenkin osallistua esimerkiksi lahjoittamalla rahaa suoraan.

Seurakunnat järjestävät keräyksen aikana lipaskeräyksiä. Lisäksi listakerääjät keräävät rahaa kiertämällä kotiovilla. Listakerääjillä on mukanaan keräystunnuksin varustettu keräyslipas. Voit ilmoittautua itsekin kerääjäksi, ota silloin yhteyttä kotiseurakuntaasi tai ilmoittaudu tehtävään www.vapaaehtoistyo.fi/joensuuLinkki avautuu uudessa välilehdessä -sivulla.

Tee MobilePay-lahjoitus

Joensuun ev. lut. seurakuntien MobilePay-numerot

• Joensuu: 54087
  • Pielisensuu: 36548
  • Rantakylä: 51705
  • Pyhäselkä: 82782
  • Eno: 51264
  • Vaara-Karjala: 72984

Maksa verkkopankin kautta

Oheisten linkkien kautta pääset lahjoittamaan keräykseen haluamasi summan  valitsemasi seurakunnan kautta.

Lahjoita tekstiviestillä

• Lähetä tekstiviesti APU5 numeroon 16588 ja lahjoitat keräykseen 5 euroa.
  • Lähetä tekstiviesti APU10 numeroon 16588 ja lahjoitat keräykseen 10 euroa.
  • Lähetä tekstiviesti APU20 numeroon 16588 ja lahjoitat keräykseen 20 euroa.

Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 voimassa toistaiseksi; Ahvenanmaalla ÅLR 2020/4355 31.08.2021 asti.