Yhteystiedot

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän muodostavat Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakunnat. Seurakuntien lisäksi seurakuntayhtymässä on useita muita toimintayksiköitä ja yhteisiä työaloja. Alla olevassa luettelosta löytyvät kaikki työntekijät. Yksikkökohtaiset luettelot ja palvelutiedot löytyvät valikon kautta.

Tiedätkö, mihin seurakuntaan kuulut? Selvitä asia tarvittaessa oheisen linkin (evl.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Postiosoite: PL 10, 80101 Joensuu
Vaihde: 013 2635 300, avoinna arkisin ma-to klo 9-15 sekä pe klo 9-12.

Laskutustiedot tästä linkistä.

Milla Suhonen

seurakuntasihteeri

Enon seurakunta

Enontie 30 A
81200 Eno

Virkavapaalla 1.1.2023 saakka. Seurakuntatoimisto palvelee ma-pe klo 9-12 pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostilla. Tapaamiset on sovittava etukäteen.

Seurakuntatoimistossa voi hoitaa mm. kirkollisista toimituksista sopimisen (kasteet, vihkimiset, hautaukset jne), pappien, kanttorien ja toimitilojen varaukset sekä ilmoittautua leirille, retkille ym.