Aikuisille

HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi toiminnoissa muutoksia. Seuraa tiedotusta Uutiset -sivulta.

Aikuiset on laaja käsite ikäryhmästä, joka kattaa niin nuoret aikuiset, työikäiset kuin seniori-ikään ehtineet. Tässä ryhmässä erilaiset elämäntilanteet, kiinnostuksen kohteet ja tarpeet ohjaavat omalta osaltaan sitä toiminnan kirjoa, jota seurakunnissa aikuisille pyritään järjestämään. Tarjolla on sekä toiminnallisia että yhteiseen keskusteluun pohjautuvia ryhmiä ja kerhoja, vertaistukea, tapahtumia ja tilaisuuksia, koulutuksia sekä retkiä ja leirejä.

Toiminnat ovat kaikille avoimia, ellei muuta ole erikseen ilmoitettu. Rajausta voi aiheuttaa toiminnalle erikseen määritelty kohderyhmä tai ennakkoilmoittautuminen.

Tule hakemaan eväitä omaan henkiseen ja hengelliseen kasvuun, toimimaan ja tekemään tai ihan vain hiljentymään yhdessä toisten kanssa. Tarkempaa tietoa tarjonnasta löydät seurakuntien sivuilta. Jos mielekästä puuhaa ja olemista ei löydy, ota reippaasti yhteyttä työntekijöihin - voit itsekin olla toteuttamassa jotain uutta.