Vaara-Karjalan seurakunta

Minulla on suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. Jer. 29:11

Aika kuluu ja vuodet vaihtuvat. Aikaa ei voi pysäyttää, vaikka mukavaa hetkeä eläessä sitä saattaisi jopa toivoa, että aika voisi pysähtyä. Vaikeina hetkinä toivoisi ajan kuluvan nopeasti, että paremmat ajat koittaisivat taas. Tulevaisuutta ei voida ennustaa, mutta varmasti jokainen ihminen toivoo huomisen olevan mahdollisimman hyvä.

Elämä tuo poikkeuksetta myös haasteita eteen. Kaikkien vaikeuksien ja epätietoisuuden keskellä ihminen voi löytää lohtua Jumalalta. Hän on luvannut antaa meille tulevaisuuden ja toivon. "Niin kauan kuin ihminen elää, hänellä on toivoa." (Saarn. 9:4)

Toivottavasti löydät näiltä sivuilta sen tiedon äärelle, jota olet etsimässä. Älä epäröi ottaa yhteyttä Vaara-Karjalan seurakunnan työntekijöihin.

Seurakunnantoimisto
Tohmajärventie 31, 82140 Kiihtelysvaara (ke ja pe) tai
Koulutie 10, 82730 Tuupovaara (ti ja to)
avoinna ti-pe klo 9-12
vaara-karjalan.seurakunta@evl.fi
HUOM! seurakunnantoimisto palvelee tällä hetkellä vain etänä.

Seurakuntasihteeri Terhi Piiroinen
terhi.piiroinen@evl.fi