Lahjoita

Kolehti on perinteinen tapa tehdä rahalahjoitus hyvään tarkoitukseen. Se kerätään jumalanpalveluksen yhteydessä ja sen kohde vaihtelee.

Kolehdin lisäksi seurakunnissa voi paikallisella tasolla osallistua auttamistyöhön raha- tai materiaalilahjoituksilla. Avuntarpeista kannattaa tiedustella ennakkoon seurakuntien diakoniatyöntekijöiltä.

Tämän lisäksi seurakunnissa järjestetään eri ajankohtina sekä kriisiaikoina yksittäisiä keräyskampanjoita, joista tiedotetaan erikseen Uutiset -sivulla.

Osallistu keräyksiin

Kirkko tukee useita eri toimijoita, jotka tekevät avustustyötä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Työnsä tueksi he tarvitsevat myös muita lahjoituksia. Pienikin apu on tärkeää.

Voit osallistua haluamallasi summalla, kertalahjoituksella tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Tutustu erilaisiin toimijoihin tästä linkistä.