Lahjoittamalla autat

Kolehti on perinteinen tapa lahjoittaa rahaa kirkon työhön. Kolehti kerätään jumalanpalveluksien yhteydessä. Kohde, jonka hyväksi kolehti kerätään, vaihtelee. Seurakuntaneuvostot määrittelevät kohteet ennakkoon.

Kolehdin lisäksi seurakuntien auttamistyöhön voi osallistua paikallisesti antamalla rahaa tai tekemällä materiaalilahjoituksia. Kysy ennen lahjoitusta sen hetkisestä avuntarpeesta seurakuntien diakoniatyöntekijöiltä.

Seurakunnissa järjestetään tarpeen mukaan myös yksittäisiä keräyskampanjoita. Niistä tiedotetaan erikseen Uutiset -sivulla.

Osallistu keräyksiin

Kirkko tukee useita eri toimijoita, jotka tekevät avustustyötä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Työnsä tueksi he tarvitsevat lahjoituksia. Pienikin apu on tärkeää.

Voit osallistua haluamallasi summalla, kertalahjoituksella tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Tutustu erilaisiin toimijoihin tästä linkistä (evl.fi).