Koe tai tee itse kanssamme musiikkia

Musiikki voi kertoa sen, mitä emme osaa sanoiksi pukea. Se soi elämämme käännekohdissa, ristiäisissä, häissä ja hautajaisissa. Musiikki elävöittää seurakunnan arkea niin tapahtumissa kuin kerhoissa. Laulaen ja soittaen välitämme ilosanomaa, ylistämme ja rukoilemme. Musiikki auttaa hiljentymään ja tuo lohtua suruun.

Musiikkitoimintamme on monipuolista ja kaikille avointa. Voit osallistua kuuntelijana konserteissa tai musisoida itse. Joensuun seurakunnista löytyy erilaisia musiikkikokoonpanoja ja kuoroja pienten lasten muskareista lasten, nuorten sekä aikuisten ryhmiin. Voit valita osallistumisesi oman mielen mukaan, vaikka yli seurakuntarajojen.

Jos sinulla on ideoita ja toiveita syksyn toiminnan suhteen, ota rohkeasti yhteyttä kanttori Hanna Autioon 0400 243 972 tai hanna.autio@evl.fi.

Musiikkiryhmiä Enossa

• Kuoro aikuisille

Lämpöisesti tervetuloa mukaan laulamaan!
    Syksyn harjoitukset keskiviikkoisin klo 16-17
    Enon seurakuntasalissa (huomaa muutama poikkeus)

Syksyn kerrat:
    19.10., 25.10. (huom! tiistai), 2.11., 9.11., 16.11., 24.11. (huom! torstai), 30.11., 7.12. ja 14.12.

Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa pyhäinpäivänä ja 1. adventtisunnuntaina sekä osallistuu Kauneimpiin joululauluihin 11.12.
    Kysy lisää Hannalta

• Musiikkiryhmä Veräjä, lisätiedot www.veraja.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä

• Lapsikuoro
    Alakouluikäisille tarkoitettu lapsikuoro harjoittelee seurakuntatalon salissa 14.9. alkaen keskiviikkoisin klo 15-15.45.
    Kuoroa valmentaa Hanna-kanttori.
    Ilmoittaudu kuoroon 11.9. mennessä. Ilmoittautumiseen pääset tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Enon seurakunta
Enontie 30 A