Koe tai tee itse kanssamme musiikkia

Musiikki voi kertoa sen, mitä emme osaa sanoiksi pukea. Se soi elämämme käännekohdissa, ristiäisissä, häissä ja hautajaisissa. Musiikki elävöittää seurakunnan arkea niin tapahtumissa kuin kerhoissa. Laulaen ja soittaen välitämme ilosanomaa, ylistämme ja rukoilemme. Musiikki auttaa hiljentymään ja tuo lohtua suruun.

Musiikkitoimintamme on monipuolista ja kaikille avointa. Voit osallistua kuuntelijana konserteissa tai musisoida itse. Joensuun seurakunnista löytyy erilaisia musiikkikokoonpanoja ja kuoroja pienten lasten muskareista lasten, nuorten sekä aikuisten ryhmiin. Voit valita osallistumisesi oman mielen mukaan, vaikka yli seurakuntarajojen.

Jos sinulla on ideoita ja toiveita syksyn toiminnan suhteen, ota rohkeasti yhteyttä kanttori Hanna Autioon 0400 243 972 tai hanna.autio@evl.fi.

Musiikkiryhmiä Enossa

• Pian kajahtaa Hoosianna ja muut adventinajan laulut!

Tule mukaan Hoosianna-kuoroon harjoittelemaan lauluja ensimmäisen adventtisunnuntain messuun!
    Harjoitukset torstaisin klo 18-19.30 28.10.-25.11. seurakuntatalolla ja messu su 28.11. klo 18 Enon kirkossa.
    Ilmoittautumiseen pääset tästä.

• Musiikkiryhmä Veräjä, lisätiedot www.veraja.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä

• Perhemuskari
    Syksyn muskariryhmä ei toteutunut. Kokeilemme uudestaan keväällä.

• Lapsikuoro
    Alakouluikäisille tarkoitettu lapsikuoro harjoittelee seurakuntatalon salissa torstaisin klo 15-16. Kuoroa valmentaa Hanna-kanttori.
    Uusia laulajia mahtuu mukaan! Ilmoittautumiseen pääset tästä.