Pienten lasten päiväkerhot tukevat lapsen kehitystä

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää avointa ja maksutonta varhaiskasvatustoimintaa 2-5-vuotiaille lapsille. Toiminta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Päiväkerho on ryhmätoimintaa, joka vahvistaa lapsen vuorovaikutus- ja tunnetaitoja ja antaa näin valmiuksia ryhmässä toimimiseen.

Kerhotoiminta on evankelis-luterilaisen seurakunnan kasteopetusta, jonka tavoitteena on tukea perhettä kristillisessä kasvatuksessa. Kerhot ovat avoimia kaikille uskontokunnasta riippumatta.

Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Lastenohjaajat ovat rinnalla kulkijoita myös vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. 

Kerhot alkavat elokuun lopussa ja niihin haetaan keväällä. Kauden 2022-2023 päiväkerhoihin haku on 1.5.-31.5.2022. Kerhoihin voi kuitenkin ilmoittautua ympäri vuoden, mikäli niissä on tilaa. Voit kysyä vapaita kerhopaikkoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Kerhopaikan hakeminen

Kerhoihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköiseen hakuun pääset tästä linkistä. Hakukaavakkeita saat kerhopisteistä sekä varhaiskasvatuksen toimistosta tai tulostamalla tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf). Hakemukset toimitetaan varhaiskasvatuksen toimistoon Rantakylän kirkolle. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostin liitteenä osoitteeseen laura.karvinen@evl.fi. 

Kerhopaikat

Kerhokausi vko 35/2022 - vko 20/2023.

Lapsen käsi leikkaamassa saksilla vesivärein väritettyä paperia sydämen muotoiseksi.

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A
80160 Joensuu