Pienten lasten päiväkerhot tukevat lapsen kehitystä

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää avointa ja maksutonta varhaiskasvatustoimintaa 2-3-vuotiaille lapsille. Toiminta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Päiväkerho on ryhmätoimintaa, joka vahvistaa lapsen vuorovaikutus- ja tunnetaitoja ja antaa näin valmiuksia ryhmässä toimimiseen.

Kerhotoiminta on evankelis-luterilaisen seurakunnan kasteopetusta, jonka tavoitteena on tukea perhettä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho on avoin kaikille uskontokunnasta riippumatta.

Päiväkerhoa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Lastenohjaajat ovat rinnalla kulkijoita myös vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Kerhopaikan hakeminen

Päiväkerhopaikkaa haetaan keväällä. Kerhoon voi kuitenkin ilmoittautua ympäri vuoden, mikäli siinä on tilaa. Voit kysyä vapaita kerhopaikkoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Kerhoihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköiseen hakuun pääset tästä linkistä. Hakukaavakkeita saat kerhopisteistä sekä varhaiskasvatuksen toimistosta tai tulostamalla tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf). Hakemukset toimitetaan varhaiskasvatuksen toimistoon Rantakylän kirkolle. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostin liitteenä osoitteeseen laura.karvinen@evl.fi.

Kerhopaikat

Päiväkerhon kevätkausi alkaa 9.1.2023 ja päättyy 16.5.2023.
Päiväkerho ei kokoonnu talvilomaviikolla (viikko 10) eikä 10.4.2023 ja 1.5.2023.

Lapsen käsi leikkaamassa saksilla vesivärein väritettyä paperia sydämen muotoiseksi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta