Pienten lasten päiväkerhot tukevat lapsen kehitystä

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää avointa ja maksutonta varhaiskasvatustoimintaa 2-4-vuotiaille lapsille. Toiminta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Päiväkerho on ryhmätoimintaa, joka vahvistaa lapsen vuorovaikutus- ja tunnetaitoja ja antaa näin valmiuksia ryhmässä toimimiseen.

Kerhotoiminta on evankelis-luterilaisen seurakunnan kasteopetusta, jonka tavoitteena on tukea perhettä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho on avoin kaikille uskontokunnasta riippumatta.

Päiväkerhoa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Lastenohjaajat ovat rinnalla kulkijoita myös vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Kerhopaikan hakeminen

Päiväkerhopaikkaa ensi syksylle haetaan 3.5.-22.6.2023. Päiväkerhoryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Kerhoon voi  ilmoittautua myös hakuajan jälkeen, mikäli siinä on tilaa. Voit kysyä vapaita kerhopaikkoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Kerhoihin haetaan sähköisesti. Linkki päiväkerhohakemukseen löytyy tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Jos haluat täyttää paperisen hakemuksen, ota yhteyttä varhaiskasvatuksen ohjaajaan. 

Kerhopaikat

Päiväkerhon syyskausi alkaa 22.8.2023 ja päättyy 11.12.2023.
Päiväkerho ei kokoonnu syyslomaviikolla (viikko 42).

Lapsen käsi leikkaamassa saksilla vesivärein väritettyä paperia sydämen muotoiseksi.

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A
80160 Joensuu