Pienten lasten päiväkerhot tukevat lapsen kehitystä

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää avointa ja maksutonta varhaiskasvatustoimintaa 2-3-vuotiaille lapsille. Toiminta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Päiväkerho on ryhmätoimintaa, joka vahvistaa lapsen vuorovaikutus- ja tunnetaitoja ja antaa näin valmiuksia ryhmässä toimimiseen.

Kerhotoiminta on evankelis-luterilaisen seurakunnan kasteopetusta, jonka tavoitteena on tukea perhettä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho on avoin kaikille uskontokunnasta riippumatta.

Päiväkerhoa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Lastenohjaajat ovat rinnalla kulkijoita myös vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Kerhopaikan hakeminen

Päiväkerhopaikkaa haetaan keväällä. Kerhoon voi kuitenkin ilmoittautua ympäri vuoden, mikäli siinä on tilaa. Voit kysyä vapaita kerhopaikkoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Kerhoihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköiseen hakuun pääset tästä linkistä. Hakukaavakkeita saat kerhopisteistä sekä varhaiskasvatuksen toimistosta tai tulostamalla tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf). Hakemukset toimitetaan varhaiskasvatuksen toimistoon Rantakylän kirkolle. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostin liitteenä osoitteeseen laura.karvinen@evl.fi.

Kerhopaikat

Päiväkerhon syyskausi alkaa 29.8.2022 ja päättyy 12.12.2022.
Päiväkerho ei kokoonnu syyslomaviikolla (viikko 42) eikä itsenäisyyspäivänä (6.12.)

• Rantakylän kirkko ma-ti klo 9-11 (päiväkerho 2-3 -vuotiaat).
    Päiväkerhopaikat ovat tällä hetkellä 2-vuotiaiden osalta täynnä. Voit kysyä paikkaa 3-vuotiaalle varhaiskasvatuksen toimistosta.
Lapsen käsi leikkaamassa saksilla vesivärein väritettyä paperia sydämen muotoiseksi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta