Kesää kohti

Koronarajoitukset ovat taas kesää kohti lieventymässä. Tapahtumia järjestävät tahot miettivät kovasti, mitä tapahtumia ja toimintaa voidaan turvallisesti järjestää. Ja tapahtumiin osallistuvat miettivät, mihin uskaltaa osallistua. Toivottavasti tähän löytyy hyvä tasapaino ja toimivat ratkaisut, että saisimme nauttia kesästä ja osallistua tapahtumiin, mutta tartunnat pysyisivät kuitenkin matalalla tasolla. Myös seurakunnissa mietitään, millä ratkaisuilla saamme taattua mahdollisimman turvallisia tapahtumia. Yhteisöllisyyttä kaivataan kovasti, mutta kuten monessa paikassa nyt sanotaan: tsempataan vielä! 

Itse aloitan kesäkuun alussa uudessa työssä, kirkkoherrana. Ilolla ja jännityksellä odotan kaikkea, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Varmasti monenlaista, ja onnekseni minulla on tukenani hieno työyhteisö, osaavat kollegat, sitoutuneet luottamushenkilöt, monipuoliset yhteistyökumppanit ja maailman parhaat seurakuntalaiset. 

Ja ennen kaikkea tukenani joka askeleella on kolmiyhteinen Jumala. Isä, Poika ja Pyhä Henki. Elämän, ilon, toivon, rohkeuden ja rakkauden lähde. Ja Hän on myös sinun tukenasi. Kaikessa mitä elämässä tulee vastaan. Siunausta alkavaan kesään!


"Jatka työtä alkamaasi
meissä, suuri Jumala.
Kaikukoon nyt kunniaasi
pelastettu maailma!
Armo anna, hoida haavat,
muovaa meidät uudelleen,
että kaikki heikot saavat,
rakkautta sydämeen."

Virsi 948:3

Katri Vilén, kappalainen (1.6. alkaen kirkkoherra)

Ota yhteyttä

Seurakunnantoimisto

Kirkkokatu 28, 80100 Joensuu (3. krs)
avoinna ma-pe klo 9-12
joensuun.seurakunta@evl.fi
Seurakunnantoimisto on avoinna pääsääntöisesti lähipalveluna. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.

Seurakuntasihteeri Johanna Hirvonen
puh. 013 2635 363

Kirkkoherra Katri Vilén 
puh. 050 385 5138