Rauhankappeli

Vaalea rakennus, jossa suuret sivuikkunat.

Rauhankatu 4a, 80100 Joensuu

90

Huomaa poikkevat liikennejärjestelyt Joensuun hautausmaalla vuonna 2023

HUOM! Joensuun hautausmaan toimisto- ja huoltorakennusten rakennusurakka sekä samanaikainen kadunrakennustyö Rauhankadun ja Koulukadun risteyksessä aiheuttavat poikkeavia liikennejärjestelyitä vuoden 2023 aikana. Liikenne- ja kulkujärjestelyt muuttuvat alueella töiden etenemisen mukaan ja alueen opasteisiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Huomioitavaa on, että Rauhankadun varrella sijaitsevat parkkipaikat eivät ole käytössä. Hautausmaan parkkipaikat sijaitsevat Ristinkappelilla ja Ristinkappelille vievän tien varrella. 

Koulukadun ja Rauhankadun kiertoliittymän rakennusvaihe on edennyt päällystys- ja katukivetysvaiheeseen. Katutyömaa on suljettu lokakuun loppuun saakka ja siten Ristinkappelille ei pääse keskustan suunnasta Koulukadun tai Rauhankadun kautta. Kiertotie Ristinkappelille kulkee Teollisuuskadun ja Kajaanintien kautta.

Tilan käyttö ja varaus

Vuonna 1936 valmistunut Rauhankappeli on toinen Joensuun hautausmaalla sijaitsevista luterilaisen kirkon kappeleista. Rakennus sijaitsee Rauhankadun varrella, nykyisin pyöräilykatuna toimivan Kauppakadun päässä. Kappelissa on istumapaikkoja 90:lle hengelle. Tilassa on käytössä urut.

Tilavarauksista hautaukseen liittyen sovitaan hautausmaan toimiston kautta, avoinna ma-to klo 8.30-15 sekä pe klo 8.30-14, puh. 013 2635 577, Rauhankatu 4 (HUOM! ajalla 2.5.2023–30.6.2024 Teollisuuskatu 13). Muut tilavaraukset sovitaan seurakuntatoimistojenLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc