Rauhankappeli

Vaalea rakennus, jossa suuret sivuikkunat.

Rauhankatu 4a, 80100 Joensuu

Huomaa poikkevat liikennejärjestelyt Joensuun hautausmaalla vuonna 2023

HUOM! Joensuun hautausmaan toimisto- ja huoltorakennusten rakennusurakka sekä samanaikainen kadunrakennustyö Rauhankadun ja Koulukadun risteyksessä aiheuttavat poikkeavia liikennejärjestelyitä vuoden 2023 aikana. Liikenne- ja kulkujärjestelyt muuttuvat alueella töiden etenemisen mukaan ja alueen opasteisiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Huomioitavaa on, että Rauhankadun varrella sijaitsevat parkkipaikat eivät ole käytössä. Hautausmaan parkkipaikat sijaitsevat Ristinkappelilla ja Ristinkappelille vievän tien varrella. 

Ristinkappelille tullaan kulkemaan rakennustöiden aikana Koulukadun ja Rauhankadun risteyksen tilapäisestä kiertoliittymästä Vanamokadun kohdalta.

Tilan käyttö

Kappelissa on istumapaikkoja 90:lle hengelle. Tilassa on käytössä urut.

Parkkipaikka-alue (3 h kiekkopysäköinti arkisin) löytyy Rauhankadun varrelta kappelin tuntumasta.

Tilavarauksista hautaukseen liittyen sovitaan hautausmaan toimiston kautta, avoinna ma-to klo 8.30-15 sekä pe klo 8.30-14, puh. 013 2635 573, Rauhankatu 4. Muut tilavaraukset sovitaan seurakuntatoimistojen kautta.

Rauhankappeli on toinen Joensuun hautausmaalla sijaitsevista luterilaisen kirkon kappeleista. Se on valmistunut vuonna 1936

Kappeli sijaitsee Rauhankadun varrella, nykyisin pyöräilykatuna toimivan Kauppakadun päässä. Sen vieressä sijaitsee sankarihautausmaa.

Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc