Maksuton parisuhde- ja perheneuvontamme on avointa kaikille pohjoiskarjalaisille 

Kaipaatko apua parisuhteen ja perhe-elämän ongelmiin tai tukea erotilanteessa? Joensuun perheasiain neuvottelukeskuksessa puolisot voivat tulla keskustelemaan perheneuvojan kanssa yhdessä tai erikseen.

Tarjoamme muun muassa terapeuttista keskusteluapua sekä perheasioiden sovittelua lasten huollon ja yhteisen vanhemmuuden ristiriitoihin erotilanteessa.

Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Asiakkaiksi voivat hakeutua kaikki Pohjois-Karjalan maakunnan alueella asuvat. Palvelemme myös etäyhteydellä.

Maksutonta, kertaluonteista neuvontaa Joensuun Perheentalolla

Perheneuvojamme on tavattavissa kertaluontoisesti Joensuun Perheentalolla (Rantakatu 15) kuukausittain 12.9. alkaen. 

Voit tulla Perheentalolle yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa keskustelemaan parisuhdettanne askarruttavista kysymyksistä. Aikaa on käytettävissä 1,5 tuntia. Pohdi/pohtikaa jo etukäteen, minkä asioiden äärelle olisi tärkeä yhdessä pysähtyä.

Keskustelut ovat maksuttomia, luottamuksellisia ja kertaluontoisia. Jos tarvitset lastenhoitoa, voit varata sen ajanvarauksen yhteydessä aikaa edeltävään tiistaihin mennessä.

Aikaa varatessasi voit halutessasi korvata etu- ja sukunimen nimimerkillä. Voit kysyä lisätietoja tai perua varatun ajan tekstiviestillä numerosta 050 4308 472.

Varaa aika tästä linkistä (mvs.fi).

Ajanvaraus

Joensuun seurakuntayhtymä
Penttilänkatu 1 F
80220  Joensuu

Perheasiain neuvottelukeskuksen ajanvaraus maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–11 ja tiistaisin klo 10–12.