Perhetoiminnasta vertaistukea vanhemmuuteen

Perhetoiminta perheille tarjoaa avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja aikuisille. Lapset voivat tulla toimintaan yhdessä vanhemman, isovanhemman,  hoitajan tai muun läheisen aikuisen kanssa. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kokoontumisajat ja paikat

Iltaperhekerho Heinävaaran kerhotilassa (Pitkäpelto 1 h 14) tiistaisin 17.30-19 alkaen .Kerhossa on vaihtelevaa yhteistä ohjelmaa, askartelua ja vapaata leikkiä. Kokoontumisessa on pieni pyhäkouluhetki ja mehu-ja kahviarjoilua vapaaehtoisella tarjoilumaksulla.  Huom 7.3. ja 2.5. ei kerhoa

Pop up kahvila perheille. Tule tutustumaan paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Kahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa. Tule kertomaan omat toiveesi kahvilan jatkosta.

Ensimmäiset kahvilat:

Heinävaaran toimitilassa ke 11.1.  klo 9.30-11

Kiihtelysvaaran srk-talon Olokolossa ke 25.1. klo 9.30-11

Tuupovaaran srk-talon kerhohuoneelle ma 13.2. klo 9.30-11

Kirkkoseikkailu on leikkiä sekä hiljentymistä pienempien ehdoilla.  Lapset ovat tervetulleita yhdessä vanhemman, isovanhemman, hoitajan tai muun läheisen aikuisen kanssa. Seikkailuissa on mehu-ja kahvitarjoilu, ohjattua puuhaa ja vapaata leikkiä. Seikkailu kestää tarjoiluneineen teemasta riippuen 1-1,5 h. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Vapaaehtoinen tarjoilumaksu. Kirkkoseikkailun kohtaamispaikka on Tuupovaarassa, mutta paikka vaihtelee (esim. kirkko, srk-talo, liikuntahalli, hautausmaa tai vaikkapa lähimetsä) Tervetuloa mukaan!

Vuoden ensimmäinen kirkkoseikkailu 18.1.  Tuupovaaran srk-talon kerhohuoneessa. Tällä kertaa musisoidaan.

Kolmen penkeillä istuvan lapsen jalkaparit värikkäissä kerhotossuissa.

nuorisotyönohjaaja, lapsi- ja perhetyö
Vaara-Karjalan seurakunta