Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Elämä lasten kanssa on rikasta, monipuolista ja yllätyksiä täynnä. Seurakunnan lapsi- ja perhetyö jakaa lasten kasvatusvastuuta kulkemalla teidän kasvattajien rinnalla.

Vaara-Karjalan seurakunnassa  on kaksi perhekerhoa, joissa vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiin vanhempiin ja saada tukea vanhempana olemiseen. Uutena ovat toiminnalliset kirkkoseikkailut.

Uutta!

Kirkkoseikkailu on perheen pienemmille ja heidän vanhemmilleen suunnattu toiminnallinen tuokio. Lapset voivat tulla toimintaan yhdessä vanhemman, isovanhemman, hoitajan tai muun läheisen aikuisen kanssa. Seikkailusissa on mehu-ja kahvitarjoilu, ohjattua puuhaa ja vapaata leikkiä. Seikkailu kestää tarjoiluneineen teemasta riippuen 1-1,5 h. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Vapaaehtoinen tarjoilumaksu.

Leikkiä sekä hiljentymistä pienempien ehdoilla. Kirkkoseikkailun kohtaamispaikka vaihtelee (paikkoja voivat olla esim. kirkko, srk-talo,  liikuntahalli, hautausmaa tai vaikkapa lähimetsä. Tervetuloa mukaan!

Kirkkoseikkailut:

ke 5.10. klo 17.30  Tuupovaaran kirkossa

la 5.11. alkaen klo 17 Tuupovaaran hautausmaalla, glögitarjoilu ja rastipolku (huom! ennen kirkkoseikkailua mahdollisuus osallistua Pyhäinpäivän hartaushetkeen Tuupovaaran kirkossa klo 16)

su 6.11. alkaen klo 17 Kiihtelysvaaran hautausmaalla (tätä ennen mahdollisuus osallistua Pieneen iltamessuun Kiihtelysvaaran srk-talolla)

ke  30.11. 17.30 Tuupovaaran srk-talolla