Osallistu

Seurakunta on yhteisö, joka koostuu ennen kaikkea jäsenistään ja yhteistyötahoistaan. Vaikka työntekijät toteuttavat seurakunnissa heille osoitettuja tehtäviä ja tekevät siten omalta osaltaan kirkon työtä näkyväksi, ei seurakunta elä ilman sitä ympäröivää yhteisöä. Haluamme kutsua sinua mukaan rakentamaan itsemme näköistä kirkkoa.

Voit osallistua ja vaikuttaa seurakuntien toiminnassa monin eri tavoin. Voit tuottaa hyvää muille antamalla aikaasi ja osaamistasi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävien kautta. Voit tehdä lahjoituksia ja tukea siten hyväntekemistä niin paikallisesti, kotimaassa tai ulkomailla. Voit osallistua seurakuntien toiminnan sekä sitä ohjaavien toimintojen kehittämiseen - asettumalla ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa sinulla on mahdollisuus päästä päättämään asioista entistä paremmin.

Sekin riittää, että olet jäsen.

Ota yhteyttä seurakuntaan