Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Mitä teidän perheelle kuuluu? Elämä lasten kanssa voi olla rikasta ja rakasta, mutta toisinaan myös raskasta. Seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyö haluaa kulkea perheenne rinnalla niin ilon kuin surunkin hetkissä. Kristillinen kasvatus kulkee toimintamme punaisena lankana. Toivomme, että seurakunta voi olla perheellenne kuin koti, johon jokainen on tervetullut!

Järjestämme viikoittain kaikille avointa kerhotoimintaa perheille. Perjantaiaamuisin kokoontuu perhekerho ja joka toinen torstai-ilta perheillä on mahdollisuus osallistua iltaperhekerhoon eli perheiltoihin. Lisäksi syys-lokakuussa järjestetään ulkona perheiden retki-iltoja. Perheet voivat myös ilmoittautua mukaan viikoittain kokoontuviin kirkkomuskareihin.

Tukea perheen arkeen ja vanhemmuuteen tarjoavat maksuton lastenhoitopalvelu muksuparkki ja perheiden tukipalvelu pikkuhelppi. Lisäksi Rantakylän seurakunnassa järjestetään vertaisryhmätoimintaa kuten lapsensa menettäneiden sururyhmiä ja lasten eroryhmiä yhteistyössä järjestötoimijoiden kanssa. Syksyllä 2022 järjestämme myös kolme äitien hyvinvointi-iltaa yhteistyössä Lähiötalon kanssa.

Alle kouluikäisille lapsille järjestämme avointa ja maksutonta varhaiskasvatusta päiväkerhon muodossa. Kerran kuussa lapsilla on mahdollisuus osallistua pyhäkouluun Tuomasmessujen aikana. Kouluikäisille järjestämme kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti iltapäiväkerhoja. Koulujen kesäloman alkaessa kouluikäisille on tarjolla myös kesäkerhoja.

Voit seurata meitä Rantakylä seurakunta-Facebooksivulta Linkki avautuu uudessa välilehdessätai rantakylansrklapset-InstagramistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tästä linkistä löydät syksyn esitteenLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kurkista siitä, mitä kaikkea lapsille ja perheille on tarjolla Rantakylän seurakunnassa syksyllä 2022.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta