Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Elämä lasten kanssa on rikasta, monipuolista ja yllätyksiä täynnä. Seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyö jakaa lasten kasvatusvastuuta kulkemalla perheitten rinnalla.

Järjestämme Rantakylän seurakunnassa kerhotoimintaa perheille, joissa vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiin vanhempiin ja saada tukea vanhempana olemiseen. Aamupäivisin on perhekerho koko perheelle ja vaippaviikarit alle vuoden ikäisille lapsille aikuisineen. Iltaisin perheillä on mahdollisuus kokoontua yhteen perheilloissa ja ulkoperhekerhossa.

Alle kouluikäisille lapsille järjestämme säännöllistä, maksutonta varhaiskasvatusta päiväkerhon muodossa. Sunnuntaisin lapset voivat osallistua messun aikana pyhäkouluun. Myös seurakunnan muskaritoimintaan osallistuminen on mahdollista. Muksuparkki-toiminta puolestaan tarjoaa ilta-ajan lastenhoitoa sitä tarvitseville perheille.

Kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti toteutamme koululaisten iltapäiväkerhoja. Alkukesästä järjestämme kouluikäisten kesäkerhoja ja koko perheen kärrikahviloita.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta