Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Mitä teidän perheelle kuuluu? Elämä lasten kanssa voi olla rikasta ja rakasta, mutta toisinaan myös raskasta. Seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyö haluaa kulkea perheenne rinnalla niin ilon kuin surunkin hetkissä. Kristillinen kasvatus kulkee toimintamme punaisena lankana. Toivomme, että seurakunta voi olla perheellenne kuin koti, johon jokainen on tervetullut!

Järjestämme viikoittain kaikille avointa kerhotoimintaa perheille. Perjantaiaamuisin kokoontuu perhekerho ja joka toinen torstai-ilta perheillä on mahdollisuus osallistua iltaperhekerhoon eli perheiltoihin. Lisäksi helmi-toukokuussa järjestetään ulkona perheiden retki-iltoja. Perheet voivat myös ilmoittautua mukaan viikoittain kokoontuviin kirkkomuskareihin.

Tukea perheen arkeen ja vanhemmuuteen tarjoavat maksuton lastenhoitopalvelu muksuparkki ja perheiden tukipalvelu pikkuhelppi. Lisäksi Rantakylän seurakunnassa järjestetään vertaisryhmätoimintaa kuten lapsensa menettäneiden sururyhmiä ja lasten eroryhmiä yhteistyössä järjestötoimijoiden kanssa.

Alle kouluikäisille lapsille järjestämme avointa ja maksutonta varhaiskasvatusta päiväkerhon muodossa. Kouluikäisille järjestämme kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti iltapäiväkerhoja. Koulujen kesäloman alkaessa kouluikäisille on tarjolla myös kesäkerhoja.

Voit seurata meitä Rantakylä seurakunta-Facebooksivulta Linkki avautuu uudessa välilehdessätai rantakylansrklapset-InstagramistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Alla olevasta kuvasta näet kevään toimintaesitteen. Klikkaa kuvaa suuremmaksi niin näet, mitä kaikkea lapsille ja perheille on tarjolla Rantakylän seurakunnassa keväällä 2023. Lisätietoja voi kysyä varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Kevätesitteessä kerrotaan säännöllisestä viikkotoiminnasta ja kevään tapahtumista lapsiperheille.
Rantakylän seurakunnan varhaiskasvatuksen kevätesite 2023

varhaiskasvatuksen ohjaaja