Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Elämä lasten kanssa on rikasta, monipuolista ja yllätyksiä täynnä. Seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyö jakaa lasten kasvatusvastuuta kulkemalla perheitten rinnalla.

Järjestämme Rantakylän seurakunnassa kerhotoimintaa perheille, joissa vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiin vanhempiin ja saada tukea vanhempana olemiseen. Aamupäivisin on perhekerho koko perheelle ja vaippaviikarit alle vuoden ikäisille lapsille aikuisineen. Iltaisin perheillä on mahdollisuus kokoontua yhteen perheilloissa ja ulkoperhekerhossa.

Alle kouluikäisille lapsille järjestämme säännöllistä, maksutonta varhaiskasvatusta päiväkerhon muodossa. Kerran kuussa lapset voivat osallistua Tuomasmessun aikana pyhäkouluun. Myös seurakunnan muskaritoimintaan osallistuminen on mahdollista. Muksuparkki-toiminta puolestaan tarjoaa ilta-ajan lastenhoitoa sitä tarvitseville perheille.

Kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti toteutamme koululaisten iltapäiväkerhoja. Alkukesästä järjestämme kouluikäisten kesäkerhoja ja koko perheen kärrikahviloita.

Lataa tästä varhaiskasvatuksen kevätkauden 2022 toimintaesite. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

             

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A
80160 Joensuu