Hoilolan hautausmaa

Hautausmaa-alue taustalla, etuosassa kivinen aita ja portinpielet.

Öllöläntie 203, 82769 Hoilola

013 2635 577 hautausmaan toimisto avoinna ma–to klo 8.30–15 ja pe klo 8.30–14, hautauspalvelut.joensuu@evl.fi

Hoilolan hautausmaa on perustettu 1900-luvun alkupuolella. Hautausmaa on ortodoksien ja luterilaisten yhteiskäytössä. Luterilainen hauta-alue sijaitsee sisäänkäynnistä vasemmalla.

Hautausmaalla sijaitsevan varastorakennuksen yhteydessä on vaatimattomat wc-tilat, jotka ovat avoinna vain tilaisuuksien aikana.

Hautausmaan parkkialueet sijaitsevat Lomuvaarantien varrella hautausmaan edessä. Löydät kartan havainnekuvan sivun alaosan kuvagalleriasta.

Onko läheisesi hautapaikan sijainti unohtunut? Voit etsiä hautoja Enon, Hoilolan, Joensuun, Kettuvaaran, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän, Tuupovaaran ja Utran hautausmailta hakukoneen avulla. Linkki hakukoneeseen tästä (hautakartta.fi/joensuunseurakunnat)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. HUOM! palvelu avautuu 25.10. ja voi sisältää alkuu teknisiä puutteita. Voit ilmoittaa mahdollisista havainnoistasi palautelomakkeemme kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Voit hakea palvelusta haudan paikkaa vainajan koko nimen tai pelkän sukunimen perusteella, jolloin palvelu näyttää kaikki hakua vastaavat vainajat sekä heidän syntymä- ja kuolinvuotensa ja hautausmaan. Hautaa voi etsiä myös valitsemalla ensin haluttu hautausmaa ja sen jälkeen syöttämällä vainajan etu- ja sukunimet. Paikan päällä hautausmaalla oma sijainti näkyy puhelimella kartalla.

Palvelua päivitetään noin kerran kuukaudessa. Omaiset voivat halutessaan kieltää haudan näkymisen palvelussa.

Sijainti kartalla

Pysäköinti Pysäköinti