Vapaaehtoistoiminnassa annat aikaasi ja osaamistasi yhteiseen käyttöön

Olet tervetullut mukaan toteuttamaan vapaaehtoistyötä Joensuun seurakunnissa. Tarjolla on kertaluontoisia tehtäviä sekä tehtäviä, joissa tarvitaan pidempiaikaista sitoutumista. Voit halutessasi olla mukana useissa tehtävissä tai keskittää osaamisesi yhteen asiaan. Vapaaehtoistehtävistämme ei makseta palkkaa, mutta toivomme, että saat sitä kautta itsellesi mielekästä tekemistä, hyvää mieltä ja iloa.

Voit etsiä itsellesi valmiita tehtäviä sivustoltamme www.vapaaehtoistyo.fi/joensuu. Jos sopivaa tehtävää ei löydy, voit vapaasti ehdottaa, kysyä tai ideoida niitä yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa.

Auta meitä kehittämään toimintaamme - osallistu kyselyyn

Toteutamme syksyn aikana Vapaaehtoisuus voimavarana -hankeen. Hankkeella kartoitamme seurakuntayhtymän ja seurakuntien nykyistä vapaaehtoistoimintaa sekä selvitämme mitä vapaaehtoistoiminta voisi tulevaisuudessa olla.

Vastauksiasi käytetään vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Takaamme, että kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset raportoidaan siten, ettei yksittäisiä vastaajia voida tunnistaa.

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Vastauksia kerätään marraskuun loppuun saakka.

Vastauksesi on meille erittäin tärkeä. Kiitos panoksestasi jo etukäteen! Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta lahjakortteja DUKA-puotiin (facebook.com).

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä (forms.office.com).

Vanhempi mieshenkilö kaatamassa kahvia nuotiopannusta kuppiin kodassa.

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Joensuun seurakuntayhtymä