Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Elämä lasten kanssa on rikasta, monipuolista ja yllätyksiä täynnä. Seurakunnan lapsi- ja perhetyö jakaa lasten kasvatusvastuuta kulkemalla teidän kasvattajien rinnalla.

Pidämme Pielisensuun seurakunnassa perhekerhoja, joissa vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiin vanhempiin ja saada tukea vanhempana olemiseen. Iltaperhekerho tarjoaa mahdollisuuden käydä kerhossa myöhemmin, töiden jälkeen.

Alle kouluikäisille lapsille järjestetämme säännöllistä, maksutonta varhaiskasvatusta päiväkerhon muodossa. Myös muskaritoimintaamme osallistuminen on mahdollista. Muksuparkki on maksuton lastenhoitopalvelu aamupäivään sitä tarvitseville. Kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti järjestämme koululaisten iltapäiväkerhoja. Alkukesästä järjestämme kouluikäisten kesäkerhoja.

Tutustu myös

varhaiskasvatuksen ohjaaja