Diakonia auttaa ja tukee

Jokaisen elämässä tulee eteen taitekohtia, jolloin tarvitsee toisen ihmisen tukea. Seurakuntien diakoniatyö asettuu ihmisenä ihmisen rinnalle, ettei kenenkään tarvitsisi kantaa taakkaansa yksin.

Hakiessasi apua sinulta ei kysytä kirkon jäsenyyttä, vaan avun tarvetta. Apua voivat hakea kaiken ikäiset. Tarvittaessa ohjaamme sinut muun avun piiriin. Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ota yhteyttä asuinalueesi diakoniatyöntekijään ja sovi henkilökohtainen tapaamisaika joko toimistolle tai kotiin.

Hakiessasi taloudellista avustusta ota mukaan tositteet tuloista ja menoista sekä mahdollinen toimeentulotukipäätös. Avustuksemme ovat kertaluontoisia. Tulethan tapaamiseen vain terveenä!

Huomioimme kaikessa toiminnassamme ajankohtaiset koronarajoitteet. Tämä voi tarkoittaa, että siirrymme tarvittaessa etäpalveluihin. Tiedotamme asiasta tällöin erikseen.

Diakonian vastaanotot

Kantakaupungin aluetyö

Noljakka-Marjala aluetyö

Taloudellisissa asioissa ajanvaraus puhelimitse ma, ti ja to klo 8-10. Ajan saat maanantaille ja tiistaille klo 10-16 väliselle ajalle. Muissa asioissa, kuten keskusteluajan varauksissa, voit ottaa yhteyttä muinakin aikoina.

diakonissa
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Diakoniatiimin vastaava. Kantakaupungin aluetyö (keskusta, Kanervala, Linnunlahti). Ajanvaraukset päivystykseen ma klo 9-11, p. 013 2635314. Päivystys vain ajanvarauksella ti-ke klo 9-10.30. Keskusteluajan voit sopia suoraan työntekijän kanssa.

Kervilänkuja 2
80140 Joensuu

Viransijainen 1.1.-31.12.2021. Noljakka-Marjala aluetyö. Toimipisteet Noljakan kirkko ja Marjalan seurakuntatalo. Taloudellisissa asioissa ajanvaraus puhelimitse ma, ti ja to klo 8-10. Ajan saat maanantaille ja tiistaille klo 10-16 väliselle ajalle. Muissa asioissa, kuten keskusteluajan varauksissa,  voit ottaa yhteyttä muinakin aikoina.

Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Syyskatu 2
80140 Joensuu

Noljakka-Marjala aluetyö. Toimipisteet Noljakan kirkko ja Marjalan seurakuntatalo. Taloudellisissa asioissa ajanvaraus puhelimitse ma, ti ja to klo 8-10. Ajan saat maanantaille ja tiistaille klo 10-16 väliselle ajalle. Muissa asioissa, kuten keskusteluajan varauksissa, voit ottaa yhteyttä muinakin aikoina.