Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Elämä lasten kanssa on rikasta, monipuolista ja yllätyksiä täynnä. Seurakunnan lapsi- ja perhetyö jakaa lasten kasvatusvastuuta kulkemalla teidän kasvattajien rinnalla.

Pidämme Enon seurakunnassa perhekerhoja joissa vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiin vanhempiin ja saada tukea vanhempana olemiseen.

Alle kouluikäisille lapsille järjestämme säännöllistä, maksutonta varhaiskasvatusta päiväkerhon muodossa.

Lapsiparkki-toiminta puolestaan tarjoaa päivällä maksutonta lastenhoitoa 0-6- vuotiaille lapsille, parkin tarkoituksena on tarjota vanhemmille hengähdystauko arkeen.

Seurakunnassamme 4-10-vuotiaat lapset voivat osallistua myös säännölliseen pyhäkoulu-toimintaan.

Lisäksi järjestämme perheille tarkoitettuja tapahtumia ja teemailtoja itsenäisesti sekä yhteistyössä kunnan ja järjestöjen kanssa.

Enon seurakunta
Enontie 30 A